zondag 23 juni 2013

THE ooglook: Nicki Minaj (1)

Heey allemaal, vandaag een leuke ooglook zoals wij het noemen de koningin van de kleuren: Nicki Minaj :) En tot onze verbazing: Ze heeft ook een grijs/zwarte look die wij vandaag gaan na maken! Vandaag hebben wij een vriendin opgemaakt met ons tweetjes en we gaan nu uitleggen hoe wij de rustige Nicki Minaj ooglook hebben gedaan en het belangrijkste: Hoe jij zelf deze ooglook kan maken!

Hier eerst een foto van Nicki Minaj:
Hier even uitvergroot, en let dus alleen op de ogen!

De producten die wij hebben gebruikt:
- Max oogschaduw zwart
- Hema palettje zwart/grijs
- Collistar grijze oogschaduw
- Essence highlighter powder
- Essence wingliner
- Hema vloeibare eyeliner
- Maybelline falsh lash effect mascara
- Witte oogschaduw uit een Pink Teast pallet
- Zelf gemaakte oogschaduw basis

We gaan beginnnen :)
- Begin met het grijze oogschaduw zonder glitter, doe dit over het hele ooglid en aan de binnenkant van het oog werk je naar boven, iets boven de arcadeboog.
- Ga hierna voor nog een laagje zodat de pigmentatie haast niet beter kan.


- Ga nu met de Collistar met kwastje en al en dip wat grijze glitteroogschaduw eroverheen, blend dit nu met de blendingbrush.









Nu tijd voor het zwarte gedeelte:
- Pak het hema palletje en pak een spons applicator en dip deze erin. Begin aan het uiteinde van het oog en werk toe tot het midden. Het ziet er nu ongeveer zo uit:
- Voeg meer zwart toe en gebruik de MAX oogschaduw, werk iets meer naar een rondje toe en zorg dat het zwart boven de arcadeboog komt.
- Ga nu ook iets meer grijze glitters aanbrengen van Collistar en werk steeds meer naar boven.
- Pak nu de witte kleur en doe dit aan de binnen kant van het ooglid en onder de wenkbrauwen als highlighter, ook kan je normale poeder gebruiken.
- Nu tijd voor de eyeliner, eerst gebruik je een wingeyeliner, ik heb er eentje van essence hiermee doe je de basis van de eyeliner. Zet een lijntje tegen de wimperrand over het hele ooglid en maak een kleine wing.
- Ga nu met de vloeibare eyeliner bij het zwarte gedeelte van het oog er nog een keertje over zodat het daar iets dikker word, zorg dat het in elkaar oploopt zeg maar een heuvel even als voorbeeld haha!
- Laat alles goed drogen en klaar :)

Ons eindresultaat met z'n tweetjes:
(Met blush)


Wat vinden jullie ervan? Moeten wij vaker ooglooks plaatsen of vind je deze leuk of juist niet! Geef jou mening bij de comments!

XXX Beauty and Lifestyle


Geen opmerkingen:

Een reactie posten