zondag 23 juni 2013

Een mooie gladde huid!

Een mooie gladde huid!



Iedereen droomt ervan, de perfecte gladde huid voor de zomer! Nou weten wij wat producten die je razend snel je de gewilde gladde huid geven voor kleine prijsjes.



Stap 1: Voor de gladde huid begin je met alle restjes van je huid te halen met een reinigingsmelk. Ik gebruik net een nieuwe reinigingsmelk die ik kocht bij de action. Het is een gewoon A merk: Garnier Essentials. Deze melk ruikt lekker, en haalt de talg van je huid. Ook is het geschikt om oog- en lip make-up eraf te halen zonder irritaties! Prijs: €1,99 bij de action.





Stap 2: Een tonic. Ik heb een simpele tonic van de  Action, maar het maakt eigenlijk niet uit welke tonic je gebuikt. De tonic haalt de restjes van de reinigingsmelk en het wat diepere viezigheid van de huid. Dus kies een fijne tonic voor je eigen type huid. Als tip: Kijk eerst even bij de Action voor een A- merk en als je geen fijne of geschikte ziet, kan je eventueel ook nog bij de op is op voordeelshop kijken, of natuurlijk bij de Kruidvat of Etos.



Stap 3: Een lekkere gel die je huid zacht maakt op een fijne en geen vervelende manier. Je maakt eerst je gezicht nat met een washandje en daarna breng je de gel op je huid met cirkelbewegingen. Als je het hele gezicht gehad hebt, wacht je voor de zekerheid een minuutje en laat je het een beetje intrekken. Daarna haal je het eraf met hetzelfde washandje en het beste voor de huid is met een warm tot lauw washandje. Het best is om dit ook ´s morgens te gebruiken en ´s avonds! Er zit maarliefst 200 ml in en het gaat helemaal niet snel op! Ik gebruik:

Prijs: €3,65





Stap 4: Een dagcrème. Ik gebruik elke dag een dagcrème van het eigen merk van de Etos. Die crème trekt snel in en werkt goed tegen een droge huid. De crème kost niet veel en is heel fijn! Voor een nog gladdere huid gebruik je in de morgen: een dagcrème en in de avond: een nachtcrème.

Ik gebruik:




EXTRA TIPS:

-         Gebruik elke week of 2 keer per week een lekkere scrub. Je hebt van veel merken scrubs van Garnier tot Action en van Hema tot Etos. Kies een fijne waar je huid niet geïrriteerd van raakt. Na de scrub doe je een masker of als je geen masker hebt of wilt doen dan doe je een dagcrème of nachtcrème op zodat de huid tot rust kan komen.

-        Bij de op is op voordeelshop heb je fijne maskers en scrubs in 1. Die zijn en budgetproof en fijn! Overal heb je wel maskers te koop maar let op het goede huidtype dat bij jou past!


XXX Beauty and Lifestyle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten