maandag 17 juni 2013

DIY cream blush

Heey allemaal,
Vandaag heb ik weer iets leuks waar je vrolijk van wordt :) Een  leuke DIY video! Wij hadden het op twitter al aangekondigd en nu komt ie hoor... Een DIY voor een creamy blush! Ik ben vanmiddag met een vriendin naar de stad geweest en daar heb ik wat spulletjes voor DIY's gekocht. Wij hebben gister avond onze eigen leuke roze blush gemaakt en het is helemaal goed gegaan. We laten nu wat foto's zien met beschrijvingen erbij :)
De spullen die je nodig hebt:
-Een poeder om het wat matter te maken
-Een primer (wij gebruikten hiervoor een beetje Body butter die trouwens niet op de foto staat)
-Foundation om het vloeibaarder te maken
-Een kleur lippenstift naar keuze
-Een leeg potje (Hier zie je er twee omdat wij natuurlijk met z'n tweetjes zijn en samen er 2 hebben gemaakt)
& een lipbalm voor de geur (wij gebruiken de kokos van de action)


Hier zie je de lipstick, snijd de lipstick eraf en haal ook de restjes die echt nog in de stick zitten eruit (jaaa, daar komt nog best veel uit :)

Nu heb je een pannetje nodig en een glazen schaaltje. Doe in de ijzeren pan een beetje water en laat dit eerst koken. Als dit gekookt is doe je er het glazen schaaltje bij en daar doe je ook water in, maar dan heet en NIET gekookt. (Dat is de manier: AU bain marie) Doe over het glazen schaaltje folie, daar gaan de ingrediënten op.

Oke, nu het echte werk! Doe de afgesneden lipstick op het folie en laat dit smelten doe ondertussen de foundation en de primer erbij. Laat dit goed smelten en doe er daarna een beetje poeder bij. Nou goed mengen en klaar alweer....

Pak nu het potje en smeer het er goed in, snel want het koelt aardig snel af! Nu moet het ongeveer een halfuurtje in de vriezer, en klaar is je blush!

Ohja, voordat je het in de vriezer zet (kan ook daarna) moet je nog even met een wattenschijfje de restjes weghalen zodat je tegenhoud dat het overal aan gaat zitten.

Nou dat was 'm al! Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

XXX Beauty and Lifestyle




Geen opmerkingen:

Een reactie posten