maandag 19 augustus 2013

Miss Sporty vs. Max (action) + kletsen

Heey allemaal, daar zijn we weer! Wij zijn een tijdlang weg geweest omdat wij gingen kamperen en op vakantie gingen en net na elkaar. We zijn nu weer terug en gaan nu weer elke dag of om de twee dagen een artikel plaatsen en op ons twitter zijn wij ook weer actief! Vandaag hebben we een leuk artikel we hebben een Miss Sporty vs. Max lipstick gedaan. Ik heb namelijk 2 lipsticks alletwee in een peachy kleur. Daar kwam ik toevallig vorige week achter haha beetje laat.. Alletwee zijn het budgetproof merken want de Miss Sporty lipstick is €2,00 (binnenkort word dit 2,50 :( ) en de lipstick van Max is maarliefst €0,89 voor twee lipsticks. Hier is een foto van de lipsticks naast elkaar:

Zoals je ziet lijken de kleuren erg op elkaar. De lipstick van Miss Sporty in kleur 051 Bubblegum. En max heeft geen naam. Op de lippen zie je duidelijk verschil dat verklap ik alvast! Miss Sporty op mijn lippen:

Je ziet duidelijk goede pigmentatie. Wat ook belangrijk is om te zeggen is dat de lipstick makkelijk aan te brengen en ik heb het gevoel dat de lipstick je lippen echt glad maakt! Ook ruikt deze lipstick naar watermeloen en juist niet chemisch!

Dit is het resultaat van de MAX lipstick. Je ziet dat de pigmentatie veel minder is terwijl de kleur erg op elkaar leek! Ook moest je harder drukken om de lipstick perfect op je lippen te krijgen. Maar deze is natuurlijk wel goedkoper! Als je een peachy maar minder opvallende kleur wilt moet je voor deze gaan en anders ga je voor de Miss Sporty bubblegum lipstick. Welke lijkt jou beter?

XXX Beauty and Lifestyle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten