dinsdag 22 oktober 2013

Hair tutorial (3)

Hey allemaal! Vandaag hebben wij weer een hair tutorial, alweer de vierde! Steeds bedenken wij een nieuw, leuk kapsel speciaal voor jullie! Dit keer hebben wij er 4. Veel leesplezier!
 
 
De lage donutknot
Wat heb je nodig:
- een stiekje
- GEEN donut !
- Speldjes
 
Dit is een soort variatie op de donutknot. Je begint met het door borstelen van je haar zodat je zo een goede knot kunt maken. Pak je haar hoe je dat ook altijd doet voor een lage staart. Begin nu een soort rondjes te draaien. Doe het vast met je stiekje, je kunt eventueel ook twee stiekjes gebruiken (eentje voor de staart en eentje voor de knot). Nu zit het waarschijnlijk nog niet hoe je het wilt. Bij een echte donutknot zit het midden. Dat gaan wij nu ook doen. Pak de plukjes weg en zet ze vast met een speldje. Zo zorg je dat je ook zo´n midden krijgt. Nu is je donutknot klaar!
 
Variatie tip:
Pak een plukje haar uit je knot en maak hier een vlechtje van en draai deze om de donutknot!
 
De snelle knot
Wat heb je nodig:
- 2 stiekjes
- Strikjes ( 3 stuks bij de Primark voor 1,50)
 
Deze knot maak ik altijd heel snel. Daarom zit de knot niet meteen netjes. Op de fot zie je hoe ik de knot snel maak. Deze snelle knot is geschikt voor half lang of lang haar. Pak eerst je haar en doe het in een middel hoge staart (let op: dit is belangrijk, want door de hoogte van de knot kan je knot mislukken, daarom doen wij de knot op middel lengte). Pak de helft van de staart ´dubbel´ zodat je haar minder lang lijkt. Pak het vast met je hele hand en draai nu het haar nog een beetje. Pak nu alle plukjes die niet naar je zin zitten en duw deze weer in je stiekje. Voor nog meer detail doe je nog een leuk strikje aan de onderkant. Het is leuk en daar kan je meteen je babyhaartjes in doen!
 
 
Los haar met vlechtje:
Wat heb je nodig:
- Strikje
 
Dit kapsel is eigenlijk leuk voor elke lengte haar. Zelf vind ik het heel mooi bij meisjes met kort haar met krullen. Maak een zijscheiding. Pak aan de kant met het meeste haar een plukje deze ga je vlechten. Waarom doe ik het van de kant met het meeste haar? Dat doe ik omdat je zo minder snel je haar in je ogen krijgt en ik vind het persoonlijk mooier staan. Zet het nu stevig vast met het leuke strikje van de Primark en zo zit je haar weer goed. Makkelijk maar leuk!
 
Dit was de hair tutorial 4 alweer! Zouden jullie deze kapsels ook dragen of not? Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Als jullie weer een hair tutorial willen zet het bij de comments! 
-xxx- Beauty and Lifestyle
@ILIKE_BEAUTY on twitter. Volg ons voor leuke one liners, nieuwtjes over het blog en nog veel meer!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten